14.8.08

23/8/08 - äqhrata:tek · festa:amagada




27 comentaris:

äqhrata ha dit...

segurament a la santa casa. proximament mes info

Unknown ha dit...

Porque la etica y la cultura, el arte y los sentimientos, estan obligados a explotar clandestinamente? Tradicion contra Innovacion.

Lo que distancia a muchas personas de estos eventos es el miedo ante lo puro y verdadero, lo nesesitan plastificado. Asi que para mi sera siempre un placer asistir a festas amagadas de la mirada limitada de el resto.

äqhrata ha dit...

i per noaltres serà un plaer rebre't i que t'uneixis al viatge colectiu! l'abraç etern amb la terra.

Anònim ha dit...

no serà a la santa casa al final, pregunteu que se sabrà el mateix da el lloc exacte. serà aprop de totes formes :D

Anònim ha dit...

vale, si no hi ha cap problema es farà a la Punta taronja, seguiu bosses de plastic!

Anònim ha dit...

uix nomes 5 comentaris....
Hi haurà gent?
Aixo de punta taronja....nose ni papa...

Dona mes pistes,on,que,info...

[_XFENIX_] ha dit...

Estoy de acuerdo con silouete.
Peso en las cadenas de la exclaba obligación; infierno en vida esperando la macabra tranquilidad de la muerte...
Solo unos pocos vislumbran en la vida algo diferente y son esos pocos los que son señalados con el dedo.

Anònim ha dit...

a la punta taronja? yo hi sere, xro amb lo de la punta taronja me kedo igual!

Shirä ha dit...

Acudí a una de estas fiestas en la montaña cuando me percaté de que amanecía. Aquellas nuves parecían sacadas de un cuadro. My imaginación voló alto, tanto, que sentí alcanzar lo más grande.
Y ahora respiro tranquila, en armonía con la naturaleza. Enorgulleciendome de saber apreciar ese mágico instante en el que miré al cielo y me observé insignificante ante su grandeza. Ahora soy consciente de que estoy aquí porque nací con algo que decir y transmitir.
Y lo que tiene la clandestinidad es, que solo unos pocos valoramos lo original, si fueramos muchos dejaría de ser especial y auténtica.

äqhrata ha dit...

shirä, silouete i darkness, veig que sereu benvinguts en aquest ritual amagat i socialment degradat. És un plaer veure que encara queden emocions reals en la nostra realitat podrida.

la festa serà a la punta taronja 99% segur. La punta taronja es el pseudònim de la cornisa, entre vilassar de dalt i premià de dalt. Seguiu les bosses de plastic entrant a muntanya des de vilassar de dalt.

Anònim ha dit...

hola,

necesito ayuda para llegar a la fiesta de esta noche. parto desde barcelona y estoy a pié, me podriais dar algunas información mas sobre como llegar al sitio?
merci petons

Anònim ha dit...

trish, es dificil llegar a pie al sitio exacto, pero no imposible. Lo que me es dificil es explicartelo...Pero si preguntas por ahi supongo que te indicaran bien.

Anònim ha dit...

äqhrata soy la shirä. no sé que pasa con mi cuenta que no va. Te agradezco tu cálida acojida, a sido gratificante ir a la festa amagada y como siempre se me ha hecho de día. A sido mi primera en Vilassar y te aseguro que no sera la última que compartamos.
Através del negro velo de mi luto anticipado, me he encontrado cara a cara con la muerte que me advierte su presencia en el medio del camino. Yo le he dicho sin temor, que la ví venir aller y mañana la estaré esperando a sabiendas de que viene. Ella seguirá sin saber que no me tiene porqué mi alma no le teme, pues no es mi momento de partir.
Es esa mierda la que les gusta a todos y se revuelcan en ella como cerdos en el matadero esperando que llegue su fín. Y por no ser cerdos no deberían creerse mejores. Pues el cerdo también vive su vida, pero acepta su muerte con más dignidad que los seres humanos.
Si la moda fuera pólitica llevaríamos uniforme!

äqhrata ha dit...

jaja m'alegro que hagis tornat per aki shirä, i que t'hagues agradat la festa, no et funciona la conta? doncs a veure si l'arregles o te'n fas una altra! que no vull perdre el contacte!

L'obsessió per la higiene ha corromput el contacte, i la comunicació. Perdre les olors ha suposat la invenció de perfums que ens vesteixen. I aquests perfums són, doncs, símptoma d'una pèrdua. O alhora, d'un guany.

Shirä ha dit...

Hola äqhrata, la veritat es que m'ho vaig pasar molt be a la festa ;)
Jo tampoc vui perdre el contacte amb tu. M'agrada molt la teva filosofía dons tothom es lliure de pensament. aixo no ens ho poden treure, encara que hi ha gent que sembla programada o com dic jo: obelles.
Tot va començar cuan li vaig voler dir al mon el secret de la meva metamorphosi i ningú escoltaba la meva historia, va ser llavors cuan vaig pensar en una manera de poder espresar-me. La veritat, ho vaig intentar tot: cridar, fer-me notar, coneixer molta gent pero no va funcionar, llavors va ser cuan vaig començar a escriure i no he parat.
Cridaba perque volia que m'escoltesin, hara tindran que llegirme per entendre'm.

Anònim ha dit...

äqhrata soc la shirä em faig un lio amb el conte si vols contactar amb mi estic al underave com darkness aya trobaras el meu correo electronic. Poder ser ets el kike...? Bueno espero noticias teves i havere si coincidim a la trance party de la setmana vinent. Fins aviat

Anònim ha dit...

Vale aqhrata.tek vaia festimbol jajajajajajajajajajaja!! On neu tiu no sabeu monta o k?? Vaia personetis i avian muntant, jajajajaja!! Vaia vergoña muntan am una burra ka perd xofa i bax arribaa les 3 i no i avia re muntat ni ningu del kolektiu i xapava a les 6-7, vaia sema i a sobre no neu dien k es famili parti i u penjeu x underave sas xk es patetik i tots els del kolektiu son uns frikis, no us kedan papillas per muntar una festa el xiki park minimament ben feta, wenu ja ens veurem x les festes...
atentament: una persona k vol dona koneixa la veritat a totes les persones k entrin aket forum!!!
AQHRATA.TEK = BROMA

äqhrata ha dit...

tu el que ets es un primo xD no hi ha re mes a dir, a tu qui et va convidar? jaja

äqhrata ha dit...

a mes, qui son totes les persones del colectiu? xD pk m'estranyaria que sapiguessis gaire de que parles, només som 2 xD

no borrare el teu missatge pk la gent vegi la veritat, la incompetència d'algun dels primos que arrossega el moviment rave demacrat i ketaminero. Benvingut a una realitat diferent, si no t'interessa fot el camp i no molestis, ningu t'ha demanat la opinió.

Poca feina.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Avalon ha dit...

Tu, l'anònim que va tant de "megaraver": si no t'agraden les festes d'äqhratatek no vinguis i punt, montes la teva "free party" (Ho poso entre cometes perque segurament s'assembla més a un centre per toxicomans que no pas una rave)i punxes el teu hardtek por la vena nengggg, que ezo eh lo ke se yeva oy dia no neng?

Mare meva... cada cop em dono més conta de la raó que tenen els old-school ravers respecte a les "noves generacións", que per mi de noves generacións res, simplement són putos ninyateks i ketakids dintre d'una moda que espero que els hi passi ràpid, ja que hi ha joves com jo, o els d'äqhratatek que volem disfrutar la festa i l'escència raver de veritat, com ho feien els old-school en els seus temps.

Salut i DON'T STOP THE FREE PARTY!

Anònim ha dit...

Soc la shira
Aquet anonim no sap lo que es autentic, no ho distingiría ni qui es poses olleres.
La festa va ser íntima, només per uns cuants que saben disfrutar de la muntanya, del aire lliure sense molts luxes. Que poder ser era la seva primera seva rave y pensaba que anaba a una discoteca.
A mi em va agradar moltisim, estic esperant inpacient que monteu la próxima. Per cert äqhrata ets tu el que m'ha afegit al messenjer?

äqhrata ha dit...

si, soc jo! xD
potser aquest fine hi ha una altra festeta, ja avisarem, aquest cop mes lluny per això!

Anònim ha dit...

Soc la shirä
Ostres si monteu vosaltres ja podeu comtar amb mi segur ;D
Hi ha una megafesta pero prefereixo mil vegades anar a la vostra.
Feia molt de temps que no trobaba tan bon ambient, gent tant maca, em vaig sentir afortonada de haber trobat algo autentic per variar.
Soposo que ja direu algo, i si es lluny no hi ha problema alla i sere

äqhrata ha dit...

tranki totes les festes sortiràn per aki, i tb es possible que per underave! però per aki segur sempree :D

parlemm

Anònim ha dit...

Soc la shirä
No si tranquila estic, se d'un hora lluny cuant trobo un amic pel camí ho noto, estic molt contenta de que monteu vosaltres, ja teniu una fan ;D
Hi alla hon aneu la shirä si pot anar no hos fallará ;)
Yo vaig estar a un país fa molt de temps, ningú ho coneix dons només a mi em pertany, creia que alla era feliç perque els seus carrers, al seu port, la seva gent, tot semblabaprecios. Un bon día em vaig envarcar a un creuer d'ensobni i va ser com si tota l'estona al vaixell li rodeixes una nebla molt espesa, vem arribar a un port i vaig veure amb sorpresa que el lloc m'era conegut, vaig vaixar i em vaig sentir com a casa, llavors et vaig coneixer i vaig recordar exactament tot el mapa de la meva existencia.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.