25.3.08

Cultura i art underground a Vilassar de Dalt





La proposta d’una nit incolsa en el marc de la Festa Major de Vilassar de Dalt, on hi participin diferents elements de l’art contemporani i underground electrònic, neix arran de la necessitat d’atorgar respostes a l’oci nocturn i juvenil, ja que considerem que existeix una certa manca de propostes adreçades a aquest sector de la població i a la seves diverses formes d’expressió.

La iniciativa que proposem pretén oferir una alternativa més en les activitats de la Festa Major, que inclouria una vessant cultural i lúdico-festiva. La idea inclou la participació de diferents activitats artístiques components de la cultura contemporània, com la música electrònica, el videoart, o la performance.

La iniciativa sorgeix de dos col·lectius de Vilassar de Dalt, “Projectsound” i “Cremant Conceptes”, que treballen des de fa temps en aquest àmbit de creació artística, i que ja s’han expressat en espais tan diversos com les Festes Majors de Canet de Mar i Arenys de Mar, el Festival Videa de Barcelona, el Festival de vídeocreació de Llívia, o en diversos espais de cultura popular, així com en nombroses discoteques, bars, terrasses i “xiringuitos” de l’àrea del Maresme i Barcelona.